Must Have poletja? Torba Mommy Bag seveda!

MAMICE, MOMMY BAG JE TORBA, KI JO MORATE IMETI!

Hey mamice, že veste za modni hit letošnjega poletja? Hočete biti v koraku z modo vedno in povsod? Na plaži, v hotelu ali apartmaju, doma, na sprehodu, v mestu ali v hribih? Iščete hkrati tudi prostoren in funkcionalen izdelek? Če ste si pritrdilno odgovorili na vsa ta vprašanja, potem je torba Mommy Bag idealna za vas in vašo družino. Previjalna torba združuje estetiko, modo, prostornost in funkcionalnost oziroma vse kar mamice potrebujejo!

Kje jo najdemo?

Torej, naj začnem na začetku. :) Po tem, ko sem nehala uporabljati prvo previjalno torbo za mojega malega radovedneža, sem se odločila, da jo bom pač prodala. Sedaj, ko jo bom v drugo potrebovala, sem se odločila, da za poletje potrebujem torbo, ki je velika in predvsem funkcionalna. Sama pri sebi sem se z zeeeelooooo težkim srcem odločila, da bom tema dvema karakteristikama dala prednost, tudi pred lepoto (če bo potrebno). Ampak, seveda to ni bilo potrebno, saj sem na srečo pri Childhomu zasledila prečudovito Mommy Bag.

Zakaj je primerna?

Prav luštno je imeti takšno torbo, v kateri imaš dejansko dovolj prostora tudi za malico za dva otroka, pijačo, vse za najmlajšega in še nekaj zase. Ponavadi sem za mojega fanta imela v previjalni torbi osnovne stvari skupaj s hrano ter pijačo, za vse ostalo pa sem potrebovala dodatno torbo oziroma nahrbtnik. Poletje, družinski izleti, preživljanje časa na bazenu in na morju ipd. pa kar kličejo po novi, večji, torbi. Odlična je za vse priložnosti in še posebej za na počitnice (po mojem mnenju jo lahko uporabljate tudi kot torbo za na plažo). Izbrala sem črno barvo, ki paše k večini mojih oblačil in k vozičku, tako da mi ni potrebno izbirati med udobnostjo in estetiko. Super, kajne? :)

In lastnosti?

Torba Mommy Bag je pravzaprav oblikovana v minimalističnem stilu, odlikujejo jo predvsem velika prostornina in privlačen videz. Težko verjamem, da obstaja bolj prostorna previjalna torba na trgu. Njene mere so 55 x 30 x 30 cm. Ima en velik predal in nekaj stranskih ter dodano previjalno podlogo in pas za čez ramo (ali za obesiti preko ročaja vozička). Najbolj mi je pa všeč to, da stoji sama. Odložiš jo na tla, na klop ali kam drugam in stoji, medtem ko iz nje jemlješ svoje potrebščine. Tako tudi otroci lažje poiščejo kaj svojega. Uporabite jo lahko, kot torbo za v porodnišnico, kot previjalno torbo, kot torbo za na družinske izlete, za na bazen ali plažo, športne aktivnosti itd. Torej torba zagotavlja popoln videz skupaj s popolno organizacijo, vse kar mamice potrebujemo, kajne? ;)

Obstaja samo v črni?

Ne, Mommy bag je na voljo v različnih barvah. Sama sem izbrala črno, ker jo lahko tako pokombiniram z večjim delom mojih oblačil. Če ne, lahko mamice izbirate med črno, umazano belo oziroma cream, pastelno roza in navy modro barvo. Vse barve so zelo “trendy”. Navy modra barva ima bel napis Mommy Bag, cream barvo krasi črn napis, med tem ko ima pastelno roza torba rose gold napis. Vse torbe so po mojem mnenju stilsko dovršene, funkcionalne in jih z lahkoto kombiniramo tako z zimsko kot poletno kolekcijo oblačil. :)

Ostali izdelki iz kolekcije

Ker so torbe med drugim tudi prodajni hit, so se pri nizozemskem podjetju Childhome odločili, da bodo kolekcijo Mommy bagov dopolnili s toaletnimi, prav tako zelo prostornimi, torbicami Mommy’s treasures. Tako mamice, pa imate vse za dopust, počitnice, oddih ali izlet! Ker so pri Childhomu pomislili prav na vse mogoče faktorje so oblikovali prav posebno torbo… TUDI ZA OČKE. Letos so trgu predstavili čudovito Daddy bag v črni barvi, za vse, ki radi združijo modo in udobnost oziroma funkcionalnost. Torba je tako kot Mommy bag opremljena s previjalno podlogo in velikim prostorom za shranjevanje.

Tako, sedaj pa vabim vse, da obiščete spletne poličke trgovinice Evitas, poiščete svojo verzijo Mommy torbe in začnete uživati maksimalno v poletju!

Vabim vas, da nas spremljate tudi na naši Facebook strani Evitas.si ali se pridružite skupini Moderne mamice, kjer si med seboj svetujemo in pomagamo.

Pozdravček,

Eva

TORBE ZA VOZIČKE

 

 

Deli novico z drugimi