NOVE MONTESSORI IGRAČE TENDER LEAF TOYS ZA IGRO IN UČENJE VAŠIH OTROK

NOVE MONTESSORI IGRAČE TENDER LEAF TOYS ZA IGRO IN UČENJE VAŠIH OTROK

Blagovna znamka Tender Leaf Toys ustvarja prečudovit svet domiselnih lesenih iger, ki so narejene tako, da trajajo celo življenje. Izdelki so primerni za male rokice, ki jih preko igre spodbujajo k razvijanju motorično-senzoričnih spretnosti in otroku poleg zabave nudijo tudi veliko znanja.

UČENJE PREKO IGRE Z MONTESSORI IGRAČAMI TENDER LEAF TOYS

Tender Leaf Toys so dovršeno izdelane lesene igrače, ki vašega malčka privabijo k igri in mu poleg zabave podajajo veliko znanja. Igrače so izjemna ideja za krasno darilo, ki bo razveselilo tako otroke kot njegove starše, saj to niso navadne igrače, ampak igrače z dodano vrednostjo, ki bodo otrokove spretnosti in znanja razvijale na več področjih.

Bi radi vašega otroka na simpatičen način naučili številk, barv in časa? Predstavljamo vam Aktivnostno igrača Ura Bear Colors Clock, ki bo vašega otroka s pomočjo barv naučila številk in časa, motorično spretnost sestavljanja ure bo otrok nadgradil z učenjem številk, barv in seveda postopoma z učenjem ure in časa.

Bi radi vašemu otroku omogočili preko igre razvijanje domišljije in igranje v različnih naravnih okoljih, kjer spoznava različne živali,  barve, gradi razvoj motorično – senzoričnih spretnosti? Montessori lesene igrače Tender Leaf Toys ponujajo veliko izbiro različnih elementov, kjer boste lahko izbrali tistega, ki je vašemu malčku najljubši: morda je to kurnik, hlevček, morda skedenj ali vrt. Lahko se z otrokom popeljete tudi v spoznavanje zgodovine in biblijskih zgodb z Noetovo barko.

Izjemen pripomoček za spoznavanje letnih časov, vremena in podnebja je Aktivnostna igrača Vreme Weather Watch, ki povezuje vse vidike podnebja v preprosto in poučno tablo, ki jo je mogoče tudi obesiti na steno ali pa jo preprosto postavite na mizo.

Ker nas otroci zelo radi posnemajo in počnejo stvari, ki jih počnemo starši, je Tender Leaf Toys poskrbel kolekcijo mini lesenih montessori kuhinj, delavnic, trgovin, gledališč in majhnih hišic. Tako bodo vaši mali nadobudneži lahko prevzeli vlogo kuharice, mamice, trgovke, mizarja, cvetličarja, vrtnarja in zdravnika. Igranje vlog je za otroke izjemna izkušnja, ki jo lahko s pomočjo lesenih montessori igrač nadgradite in otrokom podarite izjemno dogodivščino.

ZA KOGA SO LESENE MONTESSORI IGRAČE PRIMERNE

Lesene montessori igrače Tender Leaf Toys so primerne za otroke od 18. meseca dalje in so izjemna podpora pri otrokovi igri in učenju, ki ne bodo zadovoljile samo vaših malčkov ampak tudi vas, dragi starši. Če iščete primerno darilo za malčka, so igrače Tender Leaf Toys prava izbira, zato obiščite spletno trgovino Evitas in izberite vašo najljubšo.

Spremljajte nas na Facebook in Instagram profilu, kjer dnevno objavljamo novosti in lastnosti izdelkov, ki jih imamo v ponudbi, verjamemo, da iščete prav to, kar imamo za vas. 

Lep pozdravček do naslednjega branja,

Lara

Deli objavo z drugimi