Modularni sistem lupinic in avtosedežev Joie

Modularni sistem lupinic in avtosedežev Joie

Enostavno, varno in hitro – vsak dan! Pri Joie se zavedajo pomena varnosti in tudi hitrega tempa današnjega življenja, zato so razvili modularni sistem, ki omogoča uporabo po principu 3v1. Popoln sistem varnosti ter udobja od rojstva, pa skoraj do vstopa v šolske klopi!

Modularni sistem Joie je stavljen iz ISOfix baze Joie® i-Base™ in dveh avtosedežev, ki sta združljiva z enako bazo. Modularna ISOfix baza nudi enostavno nameščanje v vaš avto. Baza ima barve indikatorje, ki opozorijo na pravilno oz. nepravilno namestitev baze in avtosedeža.

Joie ponuja dve kombinacij modularnega sistema:

1. Joie® MODULARNI SISTEM Joie® i-Snug + Joie® i-Venture z bazo Joie® i-Base Advance

Kombinacija lupinice i-Snug™, ISOfix baze i-Base™ Advance in avtosedeža i-Venture™ poskrbi, da je vaš otrok varen, poleg varnosti pa vašemu otroku nudi udobje vse do približno 4. leta starosti. Kombinacija obeh avtosedežev z bazo Joie® i-Base™ Advance je popolna tudi z vidika varnosti, saj oba sedeža z Isofix sistemom dosegata izjemno visoke rezultate na strogih ADAC testih.

Ta modularni sistem sestavljajo:

  • Baza Joie® i-Base Advance
  • Lupinica Joie® i-Snug
  • Avtosedež Joie® i-Venture

Modularna ISOfix baza nudi preprosto nameščanje v vaš avto. Joie® i-Base™ Advance bazo lahko odmaknete ali približate naslonu avtomobilskega sedeža na 10 različnih pozicij in tako malčku povečate prostor za nogice. Posebnost Joie® i-Base™ Advance Baze je, da ima baza možnost 7 stopenjskega naklona, ki se nastavi enoročno, zato boste za spečega dojenčka vedno lahko našli ugodno pozicijo. Baza ima barvne indikatorje za pravilno nameščanje.

Avtosedež Joie i-Snug™ je ultralahka (3,25 kg), zanesljiva in varna lupinica, ki je v skladu z najnovejšimi in najbolj zahtevnimi sodobnimi varnostnimi standardi in ustreza i-Size standardu ECE R129/02. Lupinico Joie® i-Snug je možno namestiti na vse modele vozičkov Joie® in veliko večino otroških vozičkov s pomočjo adapterjev, ki so kompatibilni z BeSafe, Maxi Cosi, Cybex in Nuna.

Več o lupinici Joie® i-Snug najdeš na TUKAJ.

Joie® i-Venture™ je funkcionalen in zanesljiv avtosedež za vašega malčka, za starostno obdobje od rojstva do 4. leta starosti. Avtosedež Joie™ i-Venture™ je odličen naslednik ali celo nadomestilo lupinice za dojenčka, saj omogoča namestitev v nasprotni smeri ali pa v samo smer vožnje. Vzvratni sedeži so do petkrat bolj varni kot avtosedeži, ki so obrnjeni v smer vožnje in še bolj učinkovito ščitijo otrokovo glavo, vrat in hrbtenico, zato priporočamo namestitev avtosedeža v nasprotno smer vožnje do 4. leta starosti. Pozicijo sedeža glede na smer vožnje se nastavi s preprostim klikom. Guard Surround Safety™ nastavki se odprejo navzven in tako nudijo dodatno absorpcijo energije in zmanjšajo silo trka na otroka v primeru bočnega trka. 

Več o avtosedežu Joie® i-Venture™ najdeš na TUKAJ.

Barve, ki so na voljo:

  • Joie® MODULARNI SISTEM Joie® i-Snug Coal + Joie® i-Venture Ember z bazo Joie® i-Base Advance
  • Joie® MODULARNI SISTEM Joie® i-Snug Gray Flannel + Joie® i-Venture Ember z bazo Joie® i-Base Advance
  • Joie® MODULARNI SISTEM Joie® i-Snug Coal + Joie® i-Venture Dark Pewter z bazo Joie® i-Base Advance
  • Joie® MODULARNI SISTEM Joie® i-Snug Gray Flanne + Joie® i-Venture Dark Pewter z bazo Joie® i-Base Advance

2. Joie® MODULARNI SISTEM Joie® i-Level™ + Joie® i-Quest™ z bazo Joie® i-Base™ LX

Ta modularni sistem sestavljajo:

  • Baza Joie® i-Base™ LX
  • Lupinica Joie® i-Level™
  • Avtosedež Joie® i-Quest™

Modularna Isofix baza nudi preprosto nameščanje v vaš avto. Joie® i-Base™ lx bazo preprosto namestite na ISOfix nastavke v sedežu vašega avta. Barvni indikatorji poskrbijo, da je baza vedno pravilno nameščena in da je pravilno nanjo nameščen tudi avtosedež.

Lupinica Joie® i-Level™ je primerna za vsakodnevno uporabo, saj ponuja dojenčkom popolnoma ležeč položaj z naklonom 157°. Lupinica z vključeno ISOFIX bazo i-Base lx je zanesljiva in varna izbira za vašega novega družinskega člana, saj gre za avtosedež, ki je v skladu z najnovejšimi in najbolj zahtevnimi sodobnimi varnostnimi standard - lupinica Joie i-Level ustreza i-Size standardu ECE R129/02. 

Več o lupinici Joie i-Level najdeš na TUKAJ.

Joie™ i-Quest™ je funkcionalen in zanesljiv avtosedež za vašega malčka, za starostno obdobje od rojstva do 4. leta starosti. Avtosedež Joie™ i-Quest™ je odličen naslednik ali celo nadomestilo lupinice za dojenčka, saj omogoča namestitev v nasprotni smeri ali pa v samo smer vožnje. Vzvratni sedeži so do petkrat bolj varni kot avtosedeži, ki so obrnjeni v smer vožnje in še bolj učinkovito ščitijo otrokovo glavo, vrat in hrbtenico, zato priporočamo namestitev avtosedeža v nasprotno smer vožnje do 4. leta starosti, oziroma čim dlje. Pozicijo sedeža glede na smer vožnje se nastavi s preprostim klikom. Guard Surround Safety™ nastavki se avtomatično odprejo navzven, ko otroka pripnete z varnostnim pasom, in tako nudijo dodatno absorpcijo energije in zmanjšajo silo trka na otroka v primeru bočnega trka. 

Več o avtosedežu Joie™ i-Quest™ najdeš na TUKAJ.

 

Deli objavo z drugimi