Matchy-matchy

Da enkrat za vselej razrešimo naslednjo dilemo: komu je otrok podoben?

Prvi otrok je podoben očetu. Drugi mamici. Tretji pobere od vsakega nekaj. To smo sedaj razrešili. In če otrok že vsebuje nekaj mojih fizičnih lastnosti, kot sta recimo hruškast nos ali malo večji trebuh, je to skoraj nujno treba podkrepiti z ujemajočimi oblačili.

Ona je imela RUN DMC majico, jaz pa 2Paca. Jaz sem imel jeans pajac, pa sem ga seveda kupil še njej. Če imam že sam biker jakno, ne vidim razloga, zakaj jo ne bi imela tudi ona. To je odličen moment, ki ga je treba izkoristiti za kakšne posebne priložnosti ali družinska fotkanja. Jaz in mini jaz. Naj se vidi, da poštar ni imel prstov (in še marsikaj drugega) vmes.

Zdaj je to sila preprosto. Sedaj imamo na voljo majčke – prve namenjene tamalim, druge tavelikim. Personalizirani bodiji. Skrivnosti ni več. Ko pa gledam svoje otroške fotografije, tega občutka združljivosti odraslega in otroka ni bilo, pa je bilo na izbiro precej manj oblačil, kot je to danes.

Predvidevam, da je vsak starš ponosen, ko se vidi v svojem otroku. To je podaljšana roka narave, ki poskrbi, da se naš rod nadaljuje. Meni so všeč tisti starši in tisti otroci, ki se zrihtajo skupaj. Meni so všeč družinske maske za pusta. Meni je všeč podobno, ker je ravno zato tako drugačno.

 

Jure Marolt

Izkoristi 30% popust s kodo FAMILY, ki velja na vse DRUŽINSKE KOMPLETE!

Popust traja do konec meseca.

Deli novico z drugimi