Lionelo

Starševstvo je velik izziv in hkrati fantastična pustolovščina.

Izdelki Lionelo naredijo to obdobje še bolj razburljivo in veselo – tako za otroke kot za starše. V Lionelu ustvarjajo artikle, ki izpolnjujejo najvišje standarde varnosti in udobja. Želijo biti prisotni na različnih ravneh in stopnjah gradnje odnosa starš-otrok. Zato je ponudba njihovih izdelkov tako premišljeno zasnovana, da se lahko v starševsko dogodivščino spustite že od prvih dni malčkovega življenja.

Pri Lionelu cenijo vrednost skupnih trenutkov. Zato skrbijo, da so izdelki kakovostni in funkcionalni ter da njihova uporaba pušča prijeten vtis. K temu pripomore nežen, sodoben dizajn in domiselne rešitve ter zagotovilo, da se lahko v vseh okoliščinah zanesete na njih. Za izdelke Lionelo velja doživljenjska garancija. To pomeni, da v podjetju niso samo prepričani v njihovo kakovost, ampak tudi podpirajo stranke v vsaki fazi uporabe.

Odprtost, pripravljenost na pomoč in predanost jim pomagajo zgraditi neprecenljiv občutek povezanosti in zaupanja s starši. Zahvaljujoč ugodnemu razmerju med kakovostjo in ceno izdelkov Lionelo, postaja blagovna znamka vse bolj priljubljena na Poljskem in v Evropi. Ta trend je viden ne le iz nenehno naraščajočega števila kupcev njihovih izdelkov, temveč tudi iz števila ljudi, ki kupujejo druge izdelke s to blagovno znamko.

Preberi več...
Zoži izbor:
Prikazov
24| 36| 72|
Pogled
Razvrsti

Lionelo® Otroški poganjalec Sky Blue

624,24 kn
Na zalogi

Lionelo® Otroški poganjalec Bubblegum

624,24 kn
Oglej si več