Linea MammaBaby sedaj s certifikatom Cosmos Natural

Linea MammaBaby sedaj s certifikatom Cosmos Natural

Linea MammaBaby izdelki so se razvili zaradi ljubezni do otrok ter prepričanja, da je malčkom potrebno ponuditi le najbolj kakovostne kozmetične proizvode.

Od kje izvira kozmetika Linea MammaBaby?

Najprej bi izpostavili to, da naš team zaupa ljudem, ki ustvarjajo to uspešno zgodbo. Podjetje vodijo ženske, vse mame, z zavedanjem, da moramo našim najmlajšim vedno nuditi le najbolj kvalitetne izdelke. Poleg tega so izdelki pod konstantnim nadzorom Centra za kozmetologijo univerze v Ferrari. Popolnoma vsi izdelki vsebujejo rastlinske ekstrakte ekoloških kmetij domačih kmetovalcev. Podjetje Olcelli ima več kot 60 let izkušenj s kozmetičnimi proizvodi in nova linija kozmetike, ki jo je ustvarila mama treh otrok, je posvečena najbolj občutljivi otroški koži.

Linea MammaBaby sedaj s certifikatom Cosmos Natural in s priporočilom iz strani pediatrov!

 

Kaj je certifikat Cosmo Natural?

Cosmos Natural internacionalni standard za BIO in NATUR kozmetiko. Certifikat zagotavlja tudi, da izdelki ne uporabljajo snovi živalskega izvora in niso testirani na živalih.

Med naravno kozmetiko s COSMOS oznako štejemo izdelke:

Kaj velja za vse ostale izdelke?

Čeprav ostali izdelki nimajo certifikata Cosmo Natural, za njih velja, da ne vsebujejo barvil, parabenov, natrijevega sulfata ter drugih škodljivih snovi. Sestavine so pridelane na ekoloških kmetijah in so testirane na krom, celbat in nikel.

So izdelki testirani na živalih?

Noben izdelek iz kozmetične linije Linea MammaBaby NI testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

So izdelki dermatološko tesitrani?

Vsi izdelki so testirani v Centru za kozmetologijo na Univerzi v Ferrari v Italiji. Primerni so za najbolj občutljivo kožo in so varni za uporabo. Uporablja se jih lahko že od rojstva naprej.

Oglej si celotno linijo izdelkov Linea MammaBaby TUKAJ.

Deli objavo z drugimi