Le Toy Van® Hiška za punčke Sophie

Koda: H104
Dobavljivost: Preveri razpoložljivost
1130,82 kn

Le Toy Van igračka spada med aktivnostne igračke, ki spodbujajo otroško kreativnost, komunikacijo in socializacijo. Igračke ponujajo veliko možnosti kombiniranja in nadgradnje.

Dvonadstropna lesena hiša za punčke Sophie je ena izmed prodajnih uspešnic znamke Le Toy Van. Hiša je zunaj in znotraj lično poslikana, nadstropji hiše sta povezani s stopnicami, okna in vrata hiše pa so premična in se lahko odpirajo ali zapirajo. Kar hišico naredi še posebej ljubko, so detajli, ki jih deklice obožujejo: romantičen nadstrešek nad vrati, poličke z rožami, nežne bleščice na strehi.

Ta otroška igrača, ki bo rasla z vašo malčico in poskrbela za nepozabne spomine na otroške dni, je prejela dve nagradi: Toy Talk in Toy Award, nahaja pa se na seznamu TOP 100 izdelkov za dojenčke in otroke.

Z malo domišljije, kakšno figurico in kosom pohištva bo igra s hišico trajala ure in ure. In ko bo vaša malčica hišico Sophie prerastla in postala malce večja princeska? Prepričani smo, da bo še dolgo ostala nostalgičen dekorativni element njene sobice ali pa prostorček za shranjevanje kozmetike in drobnega nakita.

Figurice in pohištvo se prodajajo ločeno.

Lastnosti:

  • Figurice niso vključene v ceno.
  • Dimenzije: 35 cm x 67 cm x 61 cm
  • Starost: Primerno za otroke od 3. leta dalje

Za navodila kliknite tukaj.

priporočeniIzdelki

Loading...