Le Toy Van® Hiška za punčke Blue Bird

Koda: H138
Na zalogi
149,95 €
127,46 €

Le Toy Van igračka spada med aktivnostne igračke, ki spodbujajo otroško kreativnost, komunikacijo in socializacijo. Igračke ponujajo veliko možnosti kombiniranja in nadgradnje.

Hiša Blue Bird je prečudovita dvonadstropna hiša s podstrešjem, katere prednost je popolna oprema.

Barvno raznoliko poslikani nadstropji sta povezani s stopnicami. Hišica je do popolnosti opremljena z več kot 30 kosi pohištva, zunaj in znotraj pa je poslikana z romantičnimi motivi, ki jih obožujejo vse deklice. Poleg poslikav hišico delajo posebno in ljubko še police z rožami ter okna in vrata, ki se odpirajo in zapirajo. Vhodna vrata imajo izrezljanega ptička, ki napoveduje tematiko hiške – Blue Bird. Glede na to, kako fantastično je videti, bo ta sanjska hiška zlahka postala čudovit element vsake otroške sobice, vašo malo princesko pa bo spremljala skozi vsa obdobja odraščanja.

Lastnosti:

  • Komplet vsebuje: hišo, pograd s posteljnino, kuhinjo, štedilnik s pečico, praznično dekorirano mizo in stole, omaro za posode, več kosov posode in številne dodatke za dom, kot so nočne omarice, igračke, rože in lučke. Figurice niso vključene v ceno.
  • Dimenzije: 35 cm x 63 cm x 44 cm
  • Starost: Primerno za otroke od 3. leta dalje

Za navodila kliknite tukaj.

priporočeniIzdelki

Loading...