Le Toy Van® Grad Lionheart

Koda: TV290
Na zalogi
149,95 €
119,96 €

Le Toy Van igračka spada med aktivnostne igračke, ki spodbujajo otroško kreativnost, komunikacijo in socializacijo. Igračke ponujajo veliko možnosti kombiniranja in nadgradnje.

Ta veličastni leseni grad je največji od vseh gradov Le Toy Van. Ob vhodu vanj se nahaja velik premični most, nezaželene goste pa bo pričakala mreža in jih ujela v svojo past.

Grad sestoji iz sedmih stolpov, med katerimi je v enem zapor, drugi je stražni stolp, treji ima dvigalo za prevažanje tovora. Grad stoji na detajlno poslikani travnati podlagi, k še bolj zabavni in doživeti igri pa pripomorejo lestve in zastave, čudovite poslikave in skrivni kotički, med katerimi se sprehaja grajska gospoda.

Grad je kompatibilen z ostalimi igračkami in figurami Le Toy Van, ki pa sicer niso vključene v paket. Šššš, na sprednji strani dvorca se nahaja tudi skrivni izhod. Ga morda vidite?

Leseni grad Levje srce je prejel nagrado Toy Award in potrditev družbe Fundamentally Children, katera na osnovi mnenj strokovnjakov ocenjuje igračke. Strokovnjaki spremljajo otroke med igro v naravnem okolju in na podlagi tega podajo mnenje o vsaki igrački, ki jo testirajo.

Lastnosti:
  • Material: Izdelan iz trpežnega in trajnostnega lesa, ki omogoča dolgotrajno zabavo in skrb za naš planet
  • Dimenzije: 60 x 56,5 X 45 cm
  • Starost: Primerno za otroke od 3. leta starosti dalje
  • Za navodila kliknite TUKAJ.

priporočeniIzdelki

Loading...