Izdelki za nego otroka Miniland

Izdelki za nego otroka Miniland

Svet postane boljši kraj, ko skupaj z malčki doživljamo, živimo in spremljamo njihovo rast. In ja... Tako kot oni, rastemo tudi mi z njimi. Ne dobesedno seveda 😊 ampak dejstvo je, da je osebnostna rast staršev, ki spremlja otrokovo odraščanje eden izmed najpomembnejših dejavnikov pri vzgoji naših malčkov. Se strinjaš? 👍

Pri Minilandu se z zgornjo hipotezo sigurno strinjajo, saj je ta misel ena izmed njihovih glavnih konceptov in filozofij na kateri gradijo, planirajo in izdelujejo njihove edinstvene izdelke.💛

Torej, skupno odraščanje tako staršev kot njihovih otrok, da le-ti lahko odrastejo in odkrijejo vse njihove potenciale. To je vodilo Minilanda in to načelo je še kako prisotno pri načrtovanju njihovih izdelkov. 

V nadaljevanju vam bomo seveda predstavili tudi nekaj njihovih izdelkov za nego otroka.

Izdelki za nego otroka Miniland

Izdelki za nego otroka Miniland so narejeni iz kakovostnih mareijalov in odlikuje jih brezhibno delovanje. Pametni termometri, ki shranjujejo meritve in nežni glavnički narejeni iz naravnih materialov so le en majhen delček njihovega bogatega asortimana izdelkov.

Začeli bomo z:

Miniland® Digitalni termometer Plus

Termometer je namenjen seveda merjenju temperature vašega dojenčka. Poseben sistem z infrardečim valovanjem deluje že v dveh sekundah. Dovolj je, da termometer prislonite na otrokovo čelo ali uho. Poleg tega omogoča tudi merjenje sobne temperature, vode in hrane. Termometer je tudi povezan z aplikacijo eMyBaby za prikaz različnih meritev.

Termometer vam informacije poda tudi s prilagodljivim glasovnim sporočilom v šestih jezikih (španščina, angleščina, nemščina, francoščina, italijanščina in ruščina). Če želte, vam lahko sporoči tudi trenutni čas. Idealnen je za ljudi z težavami z vidom.

Termometer shrani zadnjih 9 meritev. Prikaže tudi datum in vrsto opravljenih meritev, kar omogoča stano kontrolo nihanja temperature vaših malčkov.

Miniland® Otroški set za nego las Chip

To je set, ki skrbi za vašega otroka in planet. 🌍

Ta komplet krtač in glavnika je izdelan iz 100% naravnega lesa in drugih sestavnih delov, s katerimi lahko nežno negujete svojega otroka, ne da bi ga "cukali" in vlekli. So antistatični, ne lomijo las in poleg tega so varni za okolje.

Set sestavljajo:

  • Mehka krtača za novorojenčke
  • Krtača s ščetinami spodbudi rast las
  • Udobna, funkcionalna torba

Miniland® Difuzor

Difuzor ima 3 funkcije: ustvarjanje zvoka, barvne lučke in spuščanje arom. Difuzor istočasno spodbuja razvoj sluha, vida in vonja. Vprogramirano ima nežno glasbo, ki prekrije vse moteče glasove iz okolice, ter otroka pomiri in sprosti, da lahko globoko zaspi.

Aromaterapija temelji na določenih vonjih, ki otroku pomagajo do večje psihične in fizične moči, poleg tega pa pomagajo urovnotežiti notranjo energijo. Difuzor hlapi hladno meglo z uporabo ultrazvočnih vibracij in tako nežno razprši naravne vonjave po prostoru. Ustvarja in užje mir in dobro počutje ter pomaga pri sprostitvi.

Difuzor ima funkcijo avtomatskega izklopa po 1 uri delovanja. V primeru, da v difuzorju zmanjka vode, se naprava prav tako avtomatsko izklopi.

Miniland® Set termometrov

Set različnih termometrov v priročni torbici: termometer za merjenje telesne temerature, termometer v dudi in termometer v obliki pingvina za merjenje vode in sobne temperature.

Set vsebuje:

1. Termometer za merjenje telesne temperature: Je prilagodljiv in odporen. 

2. Termometer v obliki dude: z njo lahko tudi merimo temperaturo. S tako obliko je merjenje temperature zelo enostavno in lahko. Na koncu merjenja zaslišimo pisk. Duda je tudi vodooporna.

3. Termometer v obliki pingvina za kopel: hitro izmeri temperaturo vode ali prostora. Ustreza varnostnim stardardom igrač.

Tako... Izdelki za nego otroka Miniland so res nekaj posebnega. Nekaj izdelkov smo izpostavili, če pa želite še več, vas lepo vabimo, da kliknete na www.evitas.si, kjer boste lahko odkrili še kake druge zanimive izdelke. 😊

Z vsemi novostmi pa vas obveščamo preko naših socialnih profilov evitas.si

Pozdravček do prihodnjič 😊

Vaša ekipa Evitas

 

Deli objavo z drugimi