UPPABaby® Voziček Vista 2017 Austin

Dobavni rok 5-7 dni

1149|919.20

Količina
  • Opis izdelka
  • Podrobnejši opis
  • Tehnične lastnosti
  • Video

Ljubezen. Poroka. Nosečnost. Življenje se res hitro odvija. Toda starši, ki so prvič v pričakovanju, bodo kmalu spoznali, da ima hitrost lahko čisto druge dimenzije. Kar se je nekdaj zdelo kot tek po trgovinah, je sedaj primerljivo le še s plazenjem. Umazane plenice postanejo glavni razlog za šprint. Starši z več otroci imajo sicer že bolj realistična pričakovanja, vseeno pa je VISTA tisti, ki jih ne glede na to, kaj življenje prinese, poganja naprej. Dovršen dizajn vozička VISTA v barvi Hunter z usnjenim ročajem omogoča več nastavitev, ki poskrbijo, da je tudi prevažanje drugega ali tretjega otroka popolnoma enostavno. Življenje bo vedno hitelo naprej. Naš nasvet je, da z njim ujamete korak.

Glavne razlike med uppababy visto 2015 in uppababy visto 2017:

  • Vista 2017 je cca. 1 kg lažja od predhodnice 2015
  • Teža modela 2017 je le 11,9 kg (okvir+športni sedež)
  • Kolesa modela 2017 so še vedno polnjena s polipropilenom, vendar so pri modelu 2017 v njih integrirali zračni čep, ki naredi vožnjo še bolj udobno (s tem zračnim čepom so se skoraj povsem približali udobnosti vozičkom z napihljivimi kolesi)
  • Model 2017 je za cca. 4 cm ožji kot model 2015
  • Širina modela 2017 je 65,2 cm
  • Dodatna UV zaščita pri košari in športnem sedežu je pri modelu 2017 iz novega materiala

Tudi za rastoče družine od enega do dveh ali celo treh otrok

Naš posebej dizajniran RumbleSeat se lahko namesti v smeri vožnje, obratno ali pod kotom. Nedvomno ga lahko poimenujemo večnamenski sedež za voziček, o katerem ste vedno sanjali. Medtem ko en otrok uživa v prigrizku, lahko drugi brezskrbno spi. Vsaka družina ima svoje potrebe in voziček VISTA je dovolj fleksibilen, da zadosti prav vsem. Če mu dodate še PiggyBack nosilo, ste si zagotovili rešitev v enem kar za tri otroke.

Priložena košara s senčnikom

Priložena košara je odlična, kadar želi vaš malček zadremati na poti. Z eno roko lahko košaro enostavno snamete z vozička in spečega dojenčka odnesete kamor koli.

Izvlečni senčnik s faktorjem SPF 50+

Izvlečni senčnik tako na košari kot na otroškem sedežu zaščiti otroka pred škodljivimi UV žarki in poskrbi, da lahko vaša družina preživlja čas zunaj tudi v najbolj sončnih dneh.

Namestitev otroškega sedeža v smeri vožnje ali obratno

Priložen otroški sedež je dizajniran tako, da se popolnoma prilagaja rasti vašega otroka in njegovemu razvoju. Vaš malček lahko raziskuje okolico, se vozi nazaj, v povsem vzravnanem položaju, sede ali v kateri koli vmesni poziciji.

Velika in priročna vreča za
shranjevanje

Za vse, ki bi s seboj najraje vzeli kar vse otroške pripomočke, je prostorna vreča za shranjevanje prava odrešitev. Velika odprtina poskrbi, da enostavno dostopate do vseh potrebščin in jih dosežete kar med hojo. Dovoljena teža 13,5 kg.

Kolesa z blažili pred tresenjem

Kolesa imajo posebna blažila pred tresenjem, ki vašemu otroku zagotovijo mirno in udobno vožnjo po vseh terenih. Polna kolesa vozička poskrbijo, da nikdar ne boste obtičali na sprehodu s prazno gumo.

Zložen voziček samostojno stoji

Zlaganje VISTE v enem samem koraku je podobno kot pri vozičku CRUZ izjemno enostavno. Voziček se lahko zloži z ali brez pritrjenega sedeža ter vam prihrani dragoceni čas.

Prenovljen dizajn okvirja

Kombinacija aluminija in magnezija za optimalno težo vozička in dolgotrajno trpežnost.

Prezračevalna strehica

Na zadnjem delu pomične strehe košare lahko odprete zadrgo in vašemu otroku zagotovite dodatno zračenje ter poskrbite za njegovo maksimalno udobje.

Primerno za spanje otroka čez noč

Se odpravljate na obisk k babici in potrebujete rešitev za spanje dojenčka čez noč? Globina in zračnost naše košare sta prilagojeni zahtevanim standardom, zato je košara odobrena tudi za nočno spanje dojenčka.

Zračna vzmetnica

Luknjasta vzmetnica in blazina zagotavljata dodatno zračenje ter poskrbita za udoben in varen počitek vašega malčka.

Vodoodporna tkanina

Notranja tkanina vpija slino, pot in ostale tekočine ter poskrbi, da je vaš otrok vedno na suhem.

Enostavno vzdrževanje

Košara z zadrgo in pokrivalo za noge omogočata enostavno odstranjevanje in čiščenje.

180-stopinjski nagib le z eno roko

180-stopinjski nagib vašemu otroku omogoča udobno ležanje, kadar želi spati, ali popolnoma vzravnano pozicijo, ko želi radovedno opazovati okolico. Popolna prilagodljivost, pisana na kožo vašemu malčku.

Prilagodljiva strehica

Enostavno nastavljiva višina strehice se prilagaja velikosti vašega otroka.

Teleskopsko krmilo

Krmilo vozička je nastavljivo in se prilagaja staršem vseh višin.

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Vključena zaščita pred dežjem in žuželkami za otroški sedež bo poskrbela, da vas na sprehodu nič ne bo presenetilo.

Dvojčki

Za družine, ki jih doleti dvojna sreča, ima VISTA prav posebno rešitev. Voziček, ki v enem vključuje 2 otroška sedeža, 2 sedeža za v avto in 2 košari ter prinaša pravo revolucijo potovanj z dvojčki.

Malček + malček

Neverjetno je, kako hitro rastejo in se spreminjajo. V enem hipu se vaš malček šele dviguje iz zibelke, v drugem trenutku že teče naokrog. Včasih starejši bratec še ni pripravljen zapustiti vozička, zato je VISTA posebej prilagojena staršem z dvema otrokoma različnih starosti. Z dodatkom RumbleSeat lahko vaš malček mirno spi, medtem ko starejši otrok med vožnjo radovedno opazuje okolico.

Dojenček + malček

Vaš prvorojenec ni več dojenček. Pričel je s plezanjem, tekom in radovednim odkrivanjem sveta okoli sebe. Poleg tega ima zdaj še vlogo starejšega bratca ali sestrice. VISTA se prilagodi obogatitvi vaše družine vse od rojstva, pri čemer je na vozičku še vedno prostor tudi za vašega starejšega junaka.

NOVO – popolnoma enostavno in hitro zlaganje v enem koraku, podobno kot pri vozičku CRUZ; enostavno čiščenje in kompaktna varovalna ročica; razširjena izbira sedežev, ki omogočajo vzvratno sedenje ali sedenje v smeri vožnje za dvanastavljivo naslonjalo, dva MESA otroška sedeža za v avto, dve košari in neomejene možnosti kombinacij.

POSODOBLJENO – košara z zadrgo in pokrivalo za noge omogočata enostavno odstranjevanje in čiščenjeluknjasta blazina in notranja podloga zagotavljata dodatno zračenje, vključena pa sta tudi strehica s prezračevalno mrežico in senčnik s faktorjem SPF 50+; kombinacija aluminija in magnezija za optimalno težo in dolgotrajno trpežnost.

Komplet vsebuje
Ogrodje DA
Globoka košara DA
Športni sedež DA
Lupinica NE – Priloženi adapterji Maxi Coi
Pokrivalo za nogice DA
Torba za mamice NE
Dežna prevleka DA – za vsako enoto posebaj
Komarnik DA – za vsako enoto posebaj
Držalo za stekleničke NE
Tehnične lastnosti
Ogrodje ALU
Teža ogrodja 9 kg
Dimenzije nezloženega vozička 65 cm (Š) x 91,5 cm (D) x 100 (V)
Dimenzije zloženega vozička 65 cm (Š) x 44 cm (D) x 84(V)
Teža košare 3,8 kg
Teža sedeža 3,3 kg
Velikost koles NI PODATKA

UGODNA IN HITRA DOSTAVA
Darilo ob nakupu nad 80 EUR