UPPABaby® Voziček Georgie 2015

Razprodano

949.00|759.20

  • Opis izdelka
  • Podrobnejši opis
  • Tehnične lastnosti

Ljubezen. Poroka. Nosečnost. Življenje se res hitro odvija. Toda starši, ki so prvič v pričakovanju, bodo kmalu spoznali, da ima hitrost lahko čisto druge dimenzije. Kar se je nekdaj zdelo kot tek po trgovinah, je sedaj primerljivo le še s plazenjem. Umazane plenice postanejo glavni razlog za šprint. Starši z več otroci imajo sicer že bolj realistična pričakovanja, vseeno pa je VISTA tisti, ki jih ne glede na to, kaj življenje prinese, poganja naprej. Dovršen dizajn vozička VISTA omogoča več nastavitev, ki poskrbijo, da je tudi prevažanje drugega ali tretjega otroka popolnoma enostavno. Življenje bo vedno hitelo naprej. Naš nasvet je, da z njim ujamete korak.

UPPAbaby®  VISTA 2015 ® je voziček, ki raste z družino. Trpežen, sodoben in dovršen voziček Georgie v turkizno modri barvi, je bil zasnovan izključno z namenom, da ugodi potrebam staršev in otrok. Dovolj prostora za shranjevanje vseh potrebščin, tiha vožnja brez tresljajev, enostavno zlaganje ter naravni materiali, so glavne prednosti vozička VISTA®.

Tudi za rastoče družine od enega do dveh ali celo treh otrok

Naš posebej dizajniran RumbleSeat se lahko namesti v smeri vožnje, obratno ali pod kotom. Nedvomno ga lahko poimenujemo večnamenski sedež za voziček, o katerem ste vedno sanjali. Medtem ko en otrok uživa v prigrizku, lahko drugi brezskrbno spi. Vsaka družina ima svoje potrebe in voziček VISTA je dovolj fleksibilen, da zadosti prav vsem. Če mu dodate še PiggyBack nosilo, ste si zagotovili rešitev v enem kar za tri otroke.

Priložena košara s senčnikom

Priložena košara je odlična, kadar želi vaš malček zadremati na poti. Z eno roko lahko košaro enostavno snamete z vozička in spečega dojenčka odnesete kamor koli.

Izvlečni senčnik s faktorjem SPF 50+

Izvlečni senčnik tako na košari kot na otroškem sedežu zaščiti otroka pred škodljivimi UV žarki in poskrbi, da lahko vaša družina preživlja čas zunaj tudi v najbolj sončnih dneh.

Namestitev otroškega sedeža v smeri vožnje ali obratno

Priložen otroški sedež je dizajniran tako, da se popolnoma prilagaja rasti vašega otroka in njegovemu razvoju. Vaš malček lahko raziskuje okolico, se vozi nazaj, v povsem vzravnanem položaju, sede ali v kateri koli vmesni poziciji.

Velika in priročna vreča za
shranjevanje

Za vse, ki bi s seboj najraje vzeli kar vse otroške pripomočke, je prostorna vreča za shranjevanje prava odrešitev. Velika odprtina poskrbi, da enostavno dostopate do vseh potrebščin in jih dosežete kar med hojo. Dovoljena teža 13,5 kg.

Kolesa z blažili pred tresenjem

Kolesa imajo posebna blažila pred tresenjem, ki vašemu otroku zagotovijo mirno in udobno vožnjo po vseh terenih. Polna kolesa vozička poskrbijo, da nikdar ne boste obtičali na sprehodu s prazno gumo.

Zložen voziček samostojno stoji

Zlaganje VISTE v enem samem koraku je podobno kot pri vozičku CRUZ izjemno enostavno. Voziček se lahko zloži z ali brez pritrjenega sedeža ter vam prihrani dragoceni čas.

Prenovljen dizajn okvirja

Kombinacija aluminija in magnezija za optimalno težo vozička in dolgotrajno trpežnost.

Prezračevalna strehica

Na zadnjem delu pomične strehe košare lahko odprete zadrgo in vašemu otroku zagotovite dodatno zračenje ter poskrbite za njegovo maksimalno udobje.

Primerno za spanje otroka čez noč

Se odpravljate na obisk k babici in potrebujete rešitev za spanje dojenčka čez noč? Globina in zračnost naše košare sta prilagojeni zahtevanim standardom, zato je košara odobrena tudi za nočno spanje dojenčka.

Zračna vzmetnica

Luknjasta vzmetnica in blazina zagotavljata dodatno zračenje ter poskrbita za udoben in varen počitek vašega malčka.

Vodoodporna tkanina

Notranja tkanina vpija slino, pot in ostale tekočine ter poskrbi, da je vaš otrok vedno na suhem.

Enostavno vzdrževanje

Košara z zadrgo in pokrivalo za noge omogočata enostavno odstranjevanje in čiščenje.

180-stopinjski nagib le z eno roko

180-stopinjski nagib vašemu otroku omogoča udobno ležanje, kadar želi spati, ali popolnoma vzravnano pozicijo, ko želi radovedno opazovati okolico. Popolna prilagodljivost, pisana na kožo vašemu malčku.

Prilagodljiva strehica

Enostavno nastavljiva višina strehice se prilagaja velikosti vašega otroka.

Teleskopsko krmilo

Krmilo vozička je nastavljivo in se prilagaja staršem vseh višin.

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Vključena zaščita pred dežjem in žuželkami za otroški sedež bo poskrbela, da vas na sprehodu nič ne bo presenetilo.

Dvojčki

Za družine, ki jih doleti dvojna sreča, ima VISTA prav posebno rešitev. Voziček, ki v enem vključuje 2 otroška sedeža, 2 sedeža za v avto in 2 košari ter prinaša pravo revolucijo potovanj z dvojčki.

Malček + malček

Neverjetno je, kako hitro rastejo in se spreminjajo. V enem hipu se vaš malček šele dviguje iz zibelke, v drugem trenutku že teče naokrog. Včasih starejši bratec še ni pripravljen zapustiti vozička, zato je VISTA posebej prilagojena staršem z dvema otrokoma različnih starosti. Z dodatkom RumbleSeat lahko vaš malček mirno spi, medtem ko starejši otrok med vožnjo radovedno opazuje okolico.

Dojenček + malček

Vaš prvorojenec ni več dojenček. Pričel je s plezanjem, tekom in radovednim odkrivanjem sveta okoli sebe. Poleg tega ima zdaj še vlogo starejšega bratca ali sestrice. VISTA se prilagodi obogatitvi vaše družine vse od rojstva, pri čemer je na vozičku še vedno prostor tudi za vašega starejšega junaka.

UPAABaby VISTA 2015 vsebuje:

  • izredno lahko in čvrsto aluminijasto ogrodje (v črni ali srebrni barvi)
  • obojestransko nastavljiv športni del
  • veliko košaro za novorojenčka z dodatnim drugim senčnikom
  • prekrivalo proti dežju za košaro in športni del
  • zelo veliko nakupovalno košaro
  • mrežo proti mrčesu za košaro in športni del
  • adapterji za lupinico: Maxi-Cosi Mico, Maxi-Cosi Mico AP, Maxi-Cosi Mico NXT, Maxi-Cosi Citi, Maxi-Cosi Cabrio, Maxi-Cosi Mico Cabrio Fix, Maxi-Cosi Pebble, Besafe IziGo, Cybex Aton, Kiddy Luna-fix, Kiddy evolution pro
Komplet vsebuje
Ogrodje DA
Globoka košara DA
Športni sedež DA
Lupinica NE – Priloženi adapterji Maxi Coi
Pokrivalo za nogice DA
Torba za mamice NE
Dežna prevleka DA – za vsako enoto posebaj
Komarnik DA – za vsako enoto posebaj
Držalo za stekleničke NE
Tehnične lastnosti
Ogrodje ALU
Teža ogrodja 9kg
Dimenzije postavljenega vozička 67 cm (Š) x 94 cm (D) x 100 (V)
Dimenzije zloženega vozička 67 cm (Š) x 34 cm (D) x 84(V)
Teža košare 3,8kg
Teža sedeža 3,4kg
Velikost koles NI PODATKA
UGODNA IN HITRA DOSTAVA
Darilo ob nakupu nad 80 EUR