UPPABaby® Vista PiggyBack Rolka

Dobavni rok 5-7 dni

99.95

Količina
  • Opis izdelka
  • Video

Za družine, ki jih doleti dvojna ali trojna sreča, ima VISTA prav posebno rešitev. Voziček, ki v enem vključuje 2 otroška sedeža, avtosedeža ali košarici in posebno rolko prinaša pravo revolucijo potovanj.

Posebna rolka se enostavno pritrdi na voziček in tako omogoča mamici, da najstarejšega otroka enostavno prevaža na rolki. Tako se lahko enostavno izognemo prehitro končanemu sprehodu, zaradi otrokove utrujenosti.

Ljubezen. Poroka. Nosečnost. Življenje se res hitro odvija. Toda starši, ki so prvič v pričakovanju, bodo kmalu spoznali, da ima hitrost lahko čisto druge dimenzije. Kar se je nekdaj zdelo kot tek po trgovinah, je sedaj primerljivo le še s plazenjem. Umazane plenice postanejo glavni razlog za šprint. Starši z več otroci imajo sicer že bolj realistična pričakovanja, vseeno pa je VISTA tisti, ki jih ne glede na to, kaj življenje prinese, poganja naprej. Dovršen dizajn vozička VISTA omogoča več nastavitev, ki poskrbijo, da je tudi prevažanje drugega ali tretjega otroka popolnoma enostavno. Življenje bo vedno hitelo naprej. Naš nasvet je, da z njim ujamete korak.

UPPAbaby®  VISTA 2015 ® je voziček, ki raste z družino. Trpežen, sodoben in dovršen voziček, je bil zasnovan izključno z namenom, da ugodi potrebam staršev in otrok. Dovolj prostora za shranjevanje vseh potrebščin, tiha vožnja brez tresljajev, enostavno zlaganje ter naravni materiali, so glavne prednosti vozička VISTA®.

UGODNA IN HITRA DOSTAVA
Darilo ob nakupu nad 80 EUR