UPPABaby® Vista 2018 Dodatni športni sedež Jordan

Dobavni rok 5-7 dni

239.00

Količina
  • Opis izdelka

Za družine ki jih doleti dvojna sreča, ima VISTA prav posebno rešitev.

Voziček, ki v enem vključuje 2 otroška sedeža prinaša pravo revolucijo potovanj z dvojčki. Velik otroški sedež vam omogoča, da ga namestite v smeri vožnje ali obratno. Dizajniran je tako, da se popolnoma prilagaja rasti vašega otroka in njegovemu razvoju. Vaš malček lahko raziskuje okolico, se vozi nazaj, v povsem vzravnanem položaju, sedi ali pa je v kateri od vmesnih pozicij. Nagibanje do 180 stopinj je mogoče le z eno roko, kar je posebej praktično za mamice in očke. Športni sedež vsebuje tudi izvlečni senčnik, ki malčka varuje pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov, s faktorjem SPF 50+. Prilagodljiva strehica se prilagaja velikosti vašega otroka.

Otroški voziček UppaBaby VISTA 2018 združuje vse, kar boste potrebovali za vašega otroka od rojstva do prvih korakov.

Eden za vse!

Ljubezen. Poroka. Nosečnost. Življenje se res hitro odvija. Toda starši, ki so prvič v pričakovanju, bodo kmalu spoznali, da ima hitrost lahko čisto druge dimenzije. Kar se je nekaj zdelo kot tek po trgovinah, je sedaj primerljivo le še s plazenjem. Umazane plenice postanejo glavni razlog za šprint. Starši z več otroci imajo sicer že bolj realistična pričakovanja, vseeno pa je VISTA tisti, ki jih ne glede na to, kaj življenje prinese, poganja naprej.

Dovršen dizajn vozička VISTA 2018 omogoča več nastavitev, ki poskrbijo, da je tudi prevažanje drugega ali tretjega otroka popolnoma enostavno. Voziček je odličen za vsakdanje potepe in vožnjo po različnih terenih, posebna kolesa z blažili pred tresenjem pa omogočajo miren počitek in nemoten spanec vašega otroka.

UGODNA IN HITRA DOSTAVA
Darilo ob nakupu nad 80 EUR