Skip Hop® Aktivnostni igralni center Explore & More

Dobavni rok 5-7 dni

146.50

Količina
  • Opis izdelka

Akitvnostni igralni center je odličen za igro in razvoj motorike vašega otroka. Igralna podloga je ravno prave velikosti za udobno igro in poležavanje vašega malčka, številni dodatki pa vašega otroka razvedrijo in prepričajo v interakcijo.

Da bo igra vašega malčka udobna, zabavna in predvsem varna, poskrbi poseben aktivnostni igralni center, ki vključuje številne zabavne elemente, ki razvedrijo in zamotijo vašega otroka. Igralni center ni le super igralna podloga za otroka, temveč tudi super dekor za otroško sobico.

Igralna podloga je prijetno mehka in nudi zadostno oporo in mehkobo za trebušček in kar nekaj uric ležanja in igre, priložena pa je tudi posebna blazinica, ki jo podstavite pod malčka in mu tako nudite dodatno oporo. Igralni center vsebuje podlogo iz različnih tekstur in materialov, ki ustvarjajo šumenje in tako pritegnejo vašega otroka. Poleg tega še vsebuje zvočno-aktivno plesočo lisičko, sovico, ki skovika, viseče glasbeno grizalo ježek in še veliko več!  Igralni center je idealen za krepitev motorike vašega malčka, hkrati pa za razvoj njegovih vidnih čutov.

Igralni center se lahko enostavno sestavi oziroma zloži.

UGODNA IN HITRA DOSTAVA
Darilo ob nakupu nad 80 EUR