Pampers® Premium hlačne pleničke vel. 5 (11-18 kg) 40 kosov

Dobavni rok 5-7 dni

22.99

Količina
  • Opis izdelka
  • Sestavine

Ko se vaš malček začne dvigati na noge, veste, da je pravi čas za premium hlačne pleničke Pampers!

Revolucionarne premium hlačne pleničke Pampers so izjemno enostavne za uporabo ter otroku zagotavljajo izredno udobje, saj se z njimi počutijo kot v spodnjih hlačkah. Plenice so enostavne tako za nošenje, kot za menjavo.S hlačnimi pleničkami premium se lahko poslovite od težavnega previjanja. Oblečete jih lahko z enim samim potegom. Pri menjavi pleničke pas ob strani enostavno pretrgamo in jo slečemo.

Pleničke so elastične, zato se lepo prilagajajo otroku med gibanjem. Raztegljiv pas in ob nožni zavihki se prilagajajo otrokovemu gibanju in tako zagotavljajo popolno prileganje. Narejene so iz izjemno mehkih materialov, kar vašemu malčku zagotavlja vsestransko udobje. Pleničke imajo jedro s tremi vpojnimi kanali, kar omogoča enakomerno porazdelitev mokrote ter zagotavlja do 12 ur suhostiMikro-kroglice vpijajo mokroto in vlago ter jo zadržijo stran od otrokove kože. Pleničke so zračne, narejene iz materialov, ki omogočajo pravilno kroženje zraka.

Tako bo vaš malček ostal čist in suh tudi med igro.

Naj se zabava prične!

Lastnosti:

  • Enkratna uporaba
  • Velikost 5, primerna za otroke od 11 do 18 kg
  • Pakiranje: 40 kosov

Opozorilo: Da bi se izognili nevarnosti zadušitve in/ali zadavitve, hranite ves embalažni material izven dosega dojenčkov in otrok.

Sestavine (INCI): Petrolatum, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis Leaf Extract

UGODNA IN HITRA DOSTAVA
Darilo ob nakupu nad 80 EUR