Elodie Details® Mehka bombažna odejica Feathered Friends

Dobavni rok 5-7 dni

34.90

Količina
  • Opis izdelka

Mehka odejica blagovne znamke Elodie Details je izdelana iz dveh plasti natrganega bombaža, ki ustvarja topel, a zračen občutek.

Malčki bodo navdušeni nad rahlo strukturirano površino, saj jim daje otipljivo stimulacijo. Resasti robovi bodo še ena priljubljena funkcija za majhne in radovedne rokice, ki rade raziskujejo. Vsestranska odeja, ki z vsakim pranjem postaja mehkejša. Uporabite jo lahko v lupinici, otroški posteljici, otroškem vozičku ali kadar je potrebno nekaj udobnega in varnega občutka ko ste na poti.

Lastnosti:

  • Velikost: 75 x 100 cm
  • Material: 100% bombaž

Vzdrževanje:
Na splošno priporočamo strojno pranje 40 stopinj. Da bodo odejice ohranile obliko, priporočamo naravno sušenje, saj lahko sušenje v stroju povzroči nesorazmerno krčenje. V primeru, da je odejica izgubila obliko jo lahko povrnete nazaj z raztegovanjem v mokri obliki in jo nato naravno posušite. Bombaž je naravni material, ki se nagiba k zmanjšanju za okoli 5%. Materiali so z Oeko-tex certificirati in / ali iz organskega bombaža. Oeko-Tex Standard 100 certificiran bombaž pomeni, da izdelek dosega človeške ekološke zahteve in je temeljito testiran na škodljive snovi.

UGODNA IN HITRA DOSTAVA
Darilo ob nakupu nad 80 EUR