Dekornik® Stenska nalepka Little Lion King

Preveri razpoložljivost

29.99 - 39.99

Počisti
Količina
  • Opis izdelka

Dekornik stenska nalepka Little Lion King je ena izmed najbolj priljubljenih nalepk med malčki.

Zgodba govori o pogumnem malem levčku, ki je svojemu očetu dokazal ter ga naučil, da je vladati z ljubeznijo in prijateljstvom edini pravi način.

Little Lion King nalepka je sestavljena iz nalepke levčka s pticama ter seta črnih zvezdic in pikic, ki jih lahko poljubno razporedite.

Izbirate lahko med različnimi velikostmi, in sicer:

  • Mala55cm x 64cm
  • Velika: 76cm x 89cm

Nalepke z živalskimi motivi imajo tanek bel rob – okoli 0,5cm do 1cm.

Stenske nalepke so natisnjene na poseben tkani poliestrski material, ki je ustvarjen posebej za dekoracijo sten. Materiali so narejeni z akrilnim lepilom in imajo polno prekrivnost. Tako barva podlage na katero lepimo ne proseva skozi nalepko. Struktura finost površine nalepke omogoča tiskanje najlepših barv z visoko kakovostjo tiskanja.

Stenske nalepke so enostavne za nanašanje. Za nanos ne potrebujete mokre krpe ali dodatne lepilne folije ter lepila. Priporočamo, da za nanos uporabite le roke ali suho krpo, da zgladite (tako se izognete praskam na površini nalepke).

Pred nanosom nalepke poskrbite, da bo stena očiščena in pripravljena na lepljenje. S površine očistite prah in ostalo umazanijo. Površina mora biti pred lepljenjem popolnoma suha.

UGODNA IN HITRA DOSTAVA
Darilo ob nakupu nad 80 EUR