Darilni bon v vrednosti 20€

Na zalogi

20.00

Počisti
Količina
  • Opis izdelka
  • Splošni pogoji

Vrednostni bon Evitas je čudovito darilo za BabyShower, ob rojstvu otroka ali za rojstni dan. Na voljo so različne vrednosti darilnih bonov, ki so unovčljivi v naši spletni trgovinici Evitas.

Pred nakupom darilnega bona svetujemo, da preberete Splošne pogoje poslovanja z darilnimi boni.

 

Splošni pogoji poslovanja z darilnimi boni v spletni trgovini Evitas

S temi splošnimi pogoji poslovanja z darilnimi boni družba Evitas Shop d.o.o., Cesta 25. Junija 1G, 5000 Nova Gorica (v nadaljevanju: Evitas) določa pravice in obveznosti iz naslova darilnih bonov družbe.

TEMELJNI POJMI

Darilni bon: je izkazni papir, ki ga proti plačilu izda Evitas in sicer po pooblastilu izdajatelja, v obliki listine, ki je označena z vsemi sestavinami, ki so določene v zakonu ter opremljena s posebnimi varnostnimi elementi, ki dokazujejo pristnost darilnega bona. Darilni boni so lahko le vrednostni, glasijo se na določen denarni znesek, izražen v evrih (EUR).

Izdajatelj: je pravna ali fizična oseba, ki je pooblastila Evitas, da izdaja bone na osnovi katerih lahko upravičeni imetnik pri izdajatelju, z unovčenjem darilnega bona, kupi blago, ki ga ponuja izdajatelj.

Upravičeni imetnik: je kupec darilnega bona in/ali oseba, kateri je kupec izročil darilni bon in prenesel pravice, ki iz tega darilnega bona izhajajo.

Unovčenje darilnega bona: je pravno dejanje pri katerem upravičeni imetnik pri izdajatelju uveljavlja pravice, ki iz darilnega bona izhajajo. Unovčenje darilnega bona nastopi, ko izdajatelj preveri pristnost darilnega bona in sprejme izročitev darilnega bona s strani upravičenega imetnika.

Prodajno mesto: je lokacija na kateri je možno kupiti darilne bone, to je spletna trgovina www.evitas.si.

SPLOŠNO

Darilni bon je izkazni papir, ki ga družba izda proti plačilu v obliki listine, ki je označena s serijsko številko, in katerega je družba zavezana sprejeti kot plačilo za blago, ki ga prodaja na spletni strani www.evitas.si. Bona ni mogoče vnovčiti nikjer drugje. Darilni bon je lahko izdan v dveh različnih vrednostih : 20 eur in 50 eur.

NAKUP DARILNEGA BONA

Nakup darilnega bona je možen le preko spleta, v spletni trgovini www.evitas.si. Pri nakupu in vračilu darilnega bona veljajo enaka določila, kot so navedena v pogojih poslovanja za druge artikle.

OBVEZNOSTI IN PRAVICE DRUŽBE

Obveznost družbe iz darilnega bona nastane v trenutku, ko potrošnik – kupec darilnega bona – vplača vrednost darilnega bona. Vplačilo vrednosti darilnega bona je možno opraviti na način, kot je opredeljeno v splošnih pogojih, torej po povzetju, plačilna kartica, PayPal, predračun, Moneta.

Terjatev iz darilnega bona je vezana na sam papir in gre vsakokratnemu imetniku darilnega bona. Izpolnitev terjatve iz darilnega bona lahko ob predložitvi darilnega bona zahteva njegov prinosnik (imetnik) brez kakršnekoli identifikacije.

Obveznost družbe iz darilnega bona preneha s tem, ko ga Evitas sprejme kot plačilo za blago ali če postane darilni bon neveljaven iz razlogov, določenih v zakonu teh danih splošnih pogojih podjetja.

OBVEZNOSTI IN PRAVICE IMETNIKA DARILNEGA BONA

Izpolnitev obveznosti iz darilnega bona lahko zahteva prinosnik bona v času veljavnosti darilnega bona v spletni trgovini www.evitas.si. Čas veljavnosti darilnega bona je 24 (štiriindvajset) mesecev od datuma nakupa bona, ki je označen na samem bonu.

Izpolnitev obveznosti iz darilnega bona zahteva prinosnik tako, da bon predloži družbi kot plačilo ob nakupu blaga. Menjava darilnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. V kolikor je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona, Evitas ni dolžen izplačati razlike do vrednosti bona imetniku darilnega bona.

Z darilnim bonom ni mogoče kupiti drugega darilnega bona ali več drugih darilnih bonov.

Imetnik darilnega bona lahko darilni bon prenese na tretjo osebo brez omejitev. Prenos se opravi z izročitvijo darilnega bona. Nov imetnik s prenosom pravic iz darilnega bona pridobi vse pravice, ki jih je imel prejšnji imetnik.

Izpolnitev obveznosti iz darilnega bona zahteva imetnik tako, da ob zaključku nakupa v spletni trgovini, vpiše kodo darilnega bona pri koraku  »Košarica« ali »Zaključek nakupa« v ustrezno okence »Koda kupona«. Če želi imetnik koristiti več bonov hkrati, vpiše v okence vsako posamezno kodo.

Upravičeni imetnik ne sme po darilnem bonu pisati ali kakorkoli drugače posegati v njegovo vsebino oz. ga na kakršenkoli način poškodovati. V primerih, ko se vsebine darilnega bona, zlasti pa njene identifikacijske kode, zaradi kršenja obveznosti po predhodnem odstavku, ne da določiti, se darilni bon šteje za neveljavnega.

Evitas zavrne izpolnitev obveznosti iz darilnega bona, če ugotovi, da je darilni bon ponarejen.

OSTALO

Za izgubljene ali ukradene darilne bone Evitas ne odgovarja.

Navodila poslovanja z darilnimi boni veljajo od dneva objave dalje in so na vpogled na spletni strani družbe na naslovu www.evitas.si.

Evitas si pridržuje pravico do kakršnihkoli sprememb predmetnih splošnih pogojev  brez predhodne  najave.

VELJAVNA ZAKONODAJA

Za vse ostale zadeve, ki v splošnih pogojih poslovanja niso določene, se uporablja veljavna zakonodaja Republike Slovenije.

Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršnikoli povezavi z darilnimi boni se rešujejo sporazumno. V kolikor sporazumno reševanje sporov ne bo mogoče, bo spor reševalo pristojno sodišče.

UGODNA IN HITRA DOSTAVA
Darilo ob nakupu nad 80 EUR