Izberi modro – Twistshake

V današnji rubriki Preizkušam | Priporočam vam želim predstaviti TwistShake izdelke, saj sem jih odkrila šele pred kratkim pa sem nad njimi že popolnoma navdušena. Tako nad dizajnom, barvami in uporabnostjo.

Moram priznati, da sem spletno trgovino Evitas odkrila šele pred dvema mesecema, ko sem na pikniku Mami blogerk prejela njihovo držalo za dudke. Za katerega sem sprva mislila, da je ljubka zapestnica za punčke in sem ga zato tudi shranila.

In ker se mi je zdelo držalo za dudke tako čudovito sem se odločila, da grem hitro doma pregledat še ostale izdelke v njihovi spletni trgovini. In v trgovini Evitas sem našla same čudovite izdelke, ki so mi bili resnično všeč.

Ker pa si že nekaj časa želim, da bi se Gloria končno odvadila stekleničk z cucljem sem se odločila, da zanjo naročim eno izmed TwistShake stekleničk z ustnikom. Saj se zavedam, da se bo že sama odločila, ko bo za to pripravljena pa vendar imam počasi že dovolj njenega polivanja z drugimi stekleničkami.

In tako sem ji naročila TwistShake stekleničko, ki ji je zelo všeč kljub temu, da ni prozorna. Saj drugače zavrača vse stekleničke, ki niso prozorne, ker drugače po njenem mnenju ne vidi, če je notri res mleko. In jo v tem primeru morda lahko preslepiva s sokom. 🙂

To stekleničko TwistShake pa je sprejela brez problemov še bolj pa ji je všeč, ker se mora malce potruditi, da lahko pije, saj je ustnik tako narejen. Po drugi strani pa je ta steklenička še bolj osrečila mene, saj z njo ne more več polivati. Kar je definitivno ogromna prednost pa še hud dizajn. Obenem pa jo lahko brez problemov in hitro tudi očistim. 🙂

Pri vseh ostalih dosedanjih stekleničkah je Gloria vedno v 2 tednih pregriznila cucelj. Tako, da sem veliko denarja porabila že za nakup cucljev. In zato je nakup stekleničke z ustnikom še bolj super.

Stekleničke TwistShake pa lahko kupite tudi po cenovno ugodnih cenah. Obenem pa jih lahko naročite že od rojstva naprej, saj so na voljo v različnih velikostih in z modelom cuclja ali ustnika. Izbirate pa lahko kar med desetimi različnimi barvami in tremi velikostmi stekleničk.

Lahko jih uporabljate v mikrovalovni pečici, varne so za zamrzovanje, brez BPA lahko pa jih tudi varno operete v pomivalnem stroju. Odlično pa je tudi to, da so vsi izdelki TwistShake med seboj kompatibilni in jih lahko kombinirate med seboj. S čimer tudi obenem prihranite čas in denar.

Izdelki TwistShake pa imajo tudi inovativno mrežico, ki učinkovito preprečuje nastajanje grudic in preprečuje možnost zamašitve. Kar je zelo koristno pri pripravi adaptiranega mleka, ki pogosto zamaši ostale stekleničke. Pri malčkih, kot je Gloria pa jim lahko v steklenički pripravimo odličen domač sok in v vodo dodamo le sadje ter stekleničko pretresemo.

No pa, da ne bom govorila le o stekleničkah bi vam rada pokazala še kakšne hude TwistShake dudke sem naročila za mojega bodočega nečaka. Saj bom kmalu zopet postala teta. 😉 In zato verjamem, da se bo moja sestra zelo razveselila tega seta dudk. Na njihovi spletni strani pa najdete kar nekaj različnih barvnih kombinacij teh dudk.

V trgovini Evitas pa sem za Glorio naročila tudi unikatno čudovito majčko z njenim imenom o kateri sem tudi že pisala v prispevku, ki ga najdete tukaj. Saj menim, da je takšna majčka za otroke genialna ideja za poroke in različna praznovanje kjer je na enem mestu ogromno ljudi, ki se med seboj ne poznajo.

Sicer sem si takšne majčke ogledovala že dlje časa sedaj pa sem se končno odločila za naročilo. In majčka je res prekrasna in v živo je še 100 x lepša kot na slikah. Pa tudi Gloria je zelo navdušena nad novo majčko in predvsem zelo ponosna, saj vsem govori, da na njem piše Gloria in da je na njej narisan srček. 🙂

Meni so njihovi izdelki resnično čudoviti in zelo mi je žal, da za njihovo trgovino nisem izvedela prej. Zelo bi bila vesela, če bi za njihovo trgovino vedela že pred rojstvom Glorie, ko sem denar porabljala za veliko dražje in nekvalitetne izdelke.  Ampak kot pravijo nikoli ni prepozno za odlične nakupe.

 

Ste tudi vi že navdušeni nad njihovimi izdelki? So vam tako zelo všeč kot meni?

 

Klavdija

 

Originalen članek si lahko preberete tukaj.

Deli novico z drugimi