In, kakšne novosti prinaša jesen? Novosti v oktobru!

Oktober…

Listopad, vinotok, kozoprsk. :) To je mesec obarvanega listja. Narava se je odela v čudovite barve. Razveseljuje nas s prvimi jesenskimi plodovi. Ja, to je oktober, mesec, ki nas počasi a vztrajno pripravlja na mrzle zimske dni a hkrati razvaja s toplim popoldanskim soncem, ki nam še vedno prikliče v spomin vroče poletne dni. In katere so novosti v oktobru v Evitas trgovinici?

Novosti v oktobru! Jesen je čas, ko se narava počasi pripravlja na zimo, Evitas pa vam je za ta čas pripravil pestro ponudbo različnih BMW izdelkov za otroke.

BMW kids

Od BMW prečudovite otroške kolekcije vam bomo predstavili tiste izdelke, ki so za ta letni čas najbolj primerni. Izbira je pestra: od igre spomin s posebno oblikovanimi karticami v obliki BMW znaka do BMW R1200 GS s pedali.

BMW Kidsbike

Pričnimo z najbolj osnovnim BMW izdelkom za otroke. Poganjalček in otroško kolo v enem! Zakaj so pravzaprav poganjalčki dobri, oziroma v čem je njihova prednost? Dokazano je, da spodbujajo ravnotežni čut, ker z njimi otroci ne potrebujejo pomožnih kolesc. Ravno tako zelo pripomorejo k razvoju motoričnih sposobnosti in poleg tega omogočajo otroku enostaven prehod na kolo. Načeloma velja pravilo, da če vaš malček uporablja poganjalca, ne bo potreboval kolesa s pomožnimi kolesci.

Kidsbike BMW je poganjalček s plastičnimi pedali in odsevniki ter z ergonomsko obliko sedeža. Priložena je tudi pogonska enota (pedala) za naknadno montažo, ko otroci poganjalčka prerastejo in, ko so se pripravljeni usesti na prav ta pravo kolo. :) Primeren je za otroke od 2,5 let (kot poganjalček) do približno 6 let (kot kolo).

BMW lupinica za novorojenčke

Originalni BMW otroški sedeži izpolnjujejo najvišje standarde varnosti in kakovosti v avtomobilski industriji. Tudi ko gre za otroški avtosedež, se tu odražata ekskluziven dizajn in uporaba najboljših materialov. Lupinica v barvni kombinaciji črna/antracitna ali črna/modra je primerna za otroke stare od 0 do 15 mesecev (telesna teža pribl. 13 kg). Uporablja se lahko z ali brez ISOFIX podstavkom. V podstavek se namesti z enim samim preprostim gibom. Zavaruje se s pet-točkovnim varnostnim pasomNastavljiv ročaj ima tudi varovalno funkcijo saj preprečuje trčenje z zadnjim delom sedeža. Prevleke lupinice in senčnik so odstranljivi. Operete jih lahko v pralnem stroju pri temperaturi do 30°CPatentirane zračne blazinice in visoki bočni stranici zagotavljajo optimalno zaščito glave v primeru bočnega trka.

BMW M4 Motosport RideOn

Na prvi pogled je mogoče bolj igrača za odrasle (predvsem za moško populacijo), ampak v trenutku, ko se bodo malčki ali malčice usedli v udoben BMW avtomobil, ga ne bodo hoteli prenehat uporabljat. :) Velika motorna dirkalna zabava se za vašega malčka lahko prične! S ključemzvokom motorja, integrirano hupo in celo MP3 vmesnikom bo imel občutek, kot da je v pravem avtomobilu, s katerim se bo lahko odpravil v svet! Nekatere lastnosti avtomobilčka

  • Najvišja hitrost: pribl. 4 km / h.
  • Čas: 1-2 uri.
  • Teža: 12,5 kg.
  • Material: nestrupena oziroma neškodljiva plastika
  • Električne komponente

BMW Igra spomin

Ta vznemirljiva spominska igra za velike in majhne ljubitelje BMW vsebuje 40 okroglih slikovnih kartic v embalaži, ki spominja na ogrodje pnevmatik. Na karticah pa je znamenit in vsem dobro poznan BMW logo. Vključena je tudi raztegljiva kartica z informacijami o prikazanih modelih vozil.

BMW Kids Scooter

BMW Kids Scooter z nastavljivo višino krmila in integriranim predalom. Krmiljenje, ki omogoča prenos teževzpodbuja razvoj motorične sposobnosti in ravnotežje. Poganjalček se kasneje lahko spremeni v prečudovit skiro, katerega malčki lahko uporabljajo kar do 12-ega leta starosti. Ima tudi praktičen predal za shranjevanje, kamor bodo lahko malčki ali malčice pospravili njihovo najljubšo igračko. Scooter je narejen iz neškodljive plastike in kovine.

Primeren je od treh let (funkcija poganjalčka) do 12 let (funkcija skiroja).

BMW R1200 GS s pedali

Za piko na i BWM otroške kolekcije, bi vam radi predstavili še ta prečudovit motor iz serije GS. Izdelek je idealen za vašega malega motorista! Trikolesno BMW kolo s tihimi gumami ima zelo mehek volan, zložljiv sedež in optimalno ergonomijo, tako se bo vaš malček počutil kot pravi dirkač! 3, 4 zdaj!

Motor ima električne komponente in je primeren za otroke stare med 3 in 5 let.

Torej, kot ste lahko razbrali so naše novosti v oktobru obarvane ne samo v jesenske barve ampak tudi v avtomobilistično motoristične barve. Izdelki BMW bodo definitivno poskrbeli tako za varnost kot za zabavo vaših otrok!

Vabimo vas, da si ogledate našo Facebook stran Evitas.si oziroma Instagram stran Evitas.si.

Vse ostale izdelke in novosti si lahko ogledate na Evitas.si.

Sončen pozdravček od ekipe Evitas ;)

Poganjalčki in kolesa

Deli novico z drugimi