Igralni center Oribel Portaplay

Igralni center Oribel Portaplay

 Danes vam bomo predstavili aktivnostni igralni center Oribel Portaplay, ki je dobitnik večih mednarodnih nagrad za najbolj inovativen in vsestransko uporaben izdelek v kategoriji pripomočkov za otroka.

Zakaj igralni center Oribel Portaplay?

Kot novopečenemu staršu se vam je verjetno težko upreti konstantnemu stiku z vašim malčkom. Želite si, da bi ga lahko cel dan žgečkali po malem trebuščku, se z njim smejali in igrali. Vendar se je potrebno zavedati, da je malčkova samostojna igra zanj v bistvu zelo koristna. V tem zapisu vam predstavljamo nekaj prednosti spodbujanja samostojne igre.

Krepitev samozavesti

Danes – ja, zmorem prijeti to igračo. Jutri – ja, znam se postaviti zase v življenju. Na prvi pogled se zdi kot zelo drastična primerjava, vendar samozavest ni nekaj, kar se čudežno pojavi preko noči. Dobro je, da jo razvijamo že od malega, na nevsiljiv način, skozi vsakodnevne aktivnosti. Igralni center Oribel Portaplay bo vašemu otroko to sigurno omogočal.

Učenje in razvoj

V malčkovem času za igro je z izbiro pravih aktivnosti lahko skritega ogromno učenja in razvijanja sposobnosti. Izbirajte igrače, ki pripomorejo k razvoju motoričnih sposobnosti in spodbujajo logično razmišljanje. S krepitvijo samostojnosti se razvijajo tudi malčkova domišljija, kreativnost in sposobnost reševanja problemov.

Tudi vi potrebujete ta čas

Tako za starša, kot za otroka je nujno potrebno, da je malček lahko nekaj minut pri miru in sam s sabo, medtem, ko starš opravi nekaj drugega. Pa če to pomeni pomivanje posode, kratka telovadba ali enostavno uživanje v skodelici kave – prav je, da si ta čas vzamete brez slabe vesti. Da to dosežete, potrebujete tako vi, kot vaš malček, samo malce vaje in nekaj pripomočkov za zabavo - igralni center Oribel Portaplay

Za zabavo otrok ni potrebnih milijon igrač

Skozi radovedne oči malega otroka se cel svet zdi zanimiv in poln doživetij. Malčki dejansko ne potrebujejo veliko, da se zamotijo in zabavajo. Študije kažejo, da se otroci igrajo dlje in z več koncentracije, če jim je dano manjše število igrač. Stimulirajoče okolje, kot je na primer stacionarni aktivnostni center, zagotavlja malčkom ogromno zabave in obdrži njihov fokus za dlje kot le nekaj minut. Ko so starejši, pa lahko odkrivanje sveta preko igre spodbujate s pomočjo knjig, sestavljank, didaktičnih igrač, …

Zabava na enem mestu

Otroci starosti od 6 do 12 mesecev so pravi mali raziskovalci – neprestano odkrivajo okolico in se učijo o vzročno-posledičnih odnosih. Najboljši način za spodbujanje samostojne igre v tem obdobju je zagotovitev varnega, stacionarnega okolja. Aktivnostni center Portaplay omogoča malčku številna odkritja – nove teksture, različne možnosti premikanja, zvok, ki se pri tem ustvarja. Pomaga pri razvoju vizualno-motoričnih sposobnosti ter sposobnosti prijemanja predmetov. Oribelov aktivnostni center Portaplay pa ima še eno prednost – ko otrok preraste igračke, se zlahka pretvori v mizico za risanje, barvanje ter druge načine igranja. Skratka, igralni center Oribel Portaplay ima vse! 

Pozdravček do naslednjič ;) 

Deli objavo z drugimi