Ecoegg® Bambusne brisače za večkratno uporabo

Koda: 21713
Dobavljivost: Preveri razpoložljivost
17,97 $

Papirnate brisače – tudi ti ne moreš brez njih? Nič več!

Spoznaj popolno EKO alternarivo, ki v celoti nadomešča drage in neekološke papirnate brisače!
Ecoegg bambusne brisače izgledajo podobno kot navadne papirnate brisače, vendar so veliko več kot to. So za večkratno uporabo – samo opereš jih in ko se posušijo so kot nove in pripravljene na ponovno uporabo.
Narejen so iz ekološkega, trajnostnega certificiranega organskega bambusa. Brisače so močne (zdržijo celo težo 10kg) in super vpojne. Bambus je ena od najmočnejših in najbolj vpojih naravnih snovi. Vpije več kot 10-krat toliko kot običajne papirante kuhinjske krpe.

Za razliko od običajnih papirnatih brisač, ki so uporabne enkrat nato pa romajo v smeti, so te super brisače za večkratno uporabo! Samo opereš jih v pralnem stroju in spet so kot nove – zdržijo pa celo do 85 pranj (cel paket tako zadostuje za 1700 pranj!).

Zamenjaj svoje kuhinjske brisače s temi okolju prijaznimi, varčnimi večkratno uporabnimi brisačkami in naredi nekaj dobrega za svojo denarnico in naravo!

Lastnosti:

  • Uporaba: Uporabljaj za vsakodnevno brisanje, kot navadne papirnate brisače. Po uporabi pa brisače le operi v pralnem stroju do 85 krat na 40°C
  • Ne suši v sušilcu in ne likaj ter ne peri z mehčalcem! Lahko uporabljaš celo belilo
  • Material: Organski bambus
  • Količina: 20 brisačk
  • Dimnezije: 28 x 29 cm

priporočeniIzdelki

Loading...