Za uporabnika

Dostava znotraj Slovenije

Če je blago na zalogi, se odpremi najkasneje v dveh (2) delovnih dneh od dneva plačila predračuna v primeru plačila po predračunu oz. od dneva plačila preko Paypala oz. od oddaje naročila v primeru plačila po povzetju oz. plačila s plačilnimi karticami.

Dobavni rok v Sloveniji za artikle na zalogi je običajno 2-5 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi, se rok dobave podaljša, podatki o dobavljivosti so prikazani v opisu vsakega artikla.

Cena poštnine z dostavno službo GLS ali s Pošto Slovenija znaša 1,99 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila), pri izbiri plačila po povzetju s zaračuna še dodaten strošek provizije, ki znaša 2 EUR. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila. Ponudnik se sam odloči s katero dostavno službo bo poslal naročilo.

Za nakupe nad 30 EUR je dostava brezplačna.

Dostava v tujino

Če je blago na zalogi, se odpremi najkasneje v dveh (2) delovnih dneh od dneva plačila preko Paypala oz. plačila s plačilnimi karticami. V primeru, da izdelka ni dobavljiv, se rok dobave podaljša, o čemer ponudnik obvesti uporabnika v roku dveh (2) delovnih dni.

Mednarodni dobavni rok za artikle na zalogi je običajno 2-10 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi, se rok dobave podaljša, podatki o dobavljivosti so prikazani v opisu vsakega artikla.

Dobavni rok je lahko daljši v državah s carinsko upravo.

Država Znesek dostave Brezplačna dostava
Hrvaška 6,99 EUR nad 150 EUR
Italija 8,99 EUR nad 150 EUR
Avstrija, Nemčija, Luksemburg, Nizozemska, Belgija 10,99 EUR nad 200 EUR
Danska 12,99 EUR nad 200 EUR
Madžarska, Francija, Poljska, Češka, Slovaška, Velika Britanija, Litva, Monako 15,99 EUR nad 300 EUR
Romunija, Španija, Švedska, Estonija,  Latvija, Finska, Portugalska, Grčija, Bolgarija 29,99 EUR nad 500 EUR