Za uporabnika

Dostava znotraj Slovenije

Če je blago na zalogi, se odpremi najkasneje v dveh (2) delovnih dneh od dneva plačila predračuna v primeru plačila po predračunu oz. od dneva plačila preko Paypala oz. od oddaje naročila v primeru plačila po povzetju oz. plačila s plačilnimi karticami.

Dobavni rok v Sloveniji za artikle na zalogi je običajno 2-5 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi, se rok dobave podaljša, podatki o dobavljivosti so prikazani v opisu vsakega artikla.

Cena poštnine z dostavno službo GLS ali s Pošto Slovenija znaša 2,49 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila), pri izbiri plačila po povzetju s zaračuna še dodaten strošek provizije, ki znaša 2 EUR. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila. Ponudnik se sam odloči s katero dostavno službo bo poslal naročilo.

Dostava v tujino

Če je blago na zalogi, se odpremi najkasneje v dveh (2) delovnih dneh od dneva plačila preko Paypala oz. plačila s plačilnimi karticami. V primeru, da izdelka ni dobavljiv, se rok dobave podaljša, o čemer ponudnik obvesti uporabnika v roku dveh (2) delovnih dni.

Mednarodni dobavni rok za artikle na zalogi je običajno 2-10 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi, se rok dobave podaljša, podatki o dobavljivosti so prikazani v opisu vsakega artikla.

Dobavni rok je lahko daljši v državah s carinsko upravo.

Država Znesek dostave Brezplačna dostava
Hrvaška 6,99 EUR nad 150 EUR
Italija 6,99 EUR nad 150 EUR
Avstrija, Nemčija, Luksemburg, Nizozemska, Belgija 10,99 EUR
Danska 12,99 EUR
Madžarska, Francija, Poljska, Češka, Slovaška, Velika Britanija, Litva, Monako 15,99 EUR
Romunija, Španija, Švedska, Estonija,  Latvija, Finska, Portugalska, Grčija, Bolgarija 29,99 EUR

Način plačila

V spletni prodajalni so omogočeni naslednji načini plačila:

  • Plačilo po povzetju* z gotovino ali kartico ob prevzemu (za plačilo ob prevzemu se zaračuna dodaten strošek v višini 2 EUR).
  • Plačilo po predračunu (predračun boste prejeli po e-pošti), rok plačila predračuna je pet (5) dni. Po poteku roka za plačilo, ponudnik več ne jamči rezervacije za naročene izdelke.
  • Plačilo s plačilnimi karticami poteka preko plačilnega sistema Braintree, ki je v lasti podjetja PayPal. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Braintree zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, America Express, Discover, Diners, JCB in Maestro (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča).
  • Plačilo s PayPal-om ali plačilo s kreditnimi karticami preko PayPal spletnega sistema, ki omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Maestro in American Express). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti svoj PayPal uporabniški račun. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.
  • Plačilo z Moneto*

*Ne velja za mednarodne nakupe.

Podjetje Evitas Shop d.o.o. si prislužuje pravico, da pri večjih vrednostih naročila od kupca zahteva plačilo blaga pred odpremo.