Didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay

Didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay

Didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay: zabava in razvoj sposobnosti brez skrbi

Didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay bodo prihranile čas, ki ga posvetite pospravljanju. Svet, v katerem živimo danes, ne prepušča veliko domišljije. Tehnologija je nemogoče stvari spremenila v resničnost in straši se danes srečujemo s težavo, kako pri otroku ohraniti to živahnost in neverjetno domišljijo.

In zakaj je tako pomembno, da otroku omogočimo čim več samostojnega igranja?

Ker vsa ta tehnologija omogoča neverjetne stvari, zato posledično otrok izgublja stik s seboj in s svojim svetom, pozablja ustvarjati nove svetove, ki jih soustvarja njegova domišljija in igriva narava. S časoma lahko vse to vodi v dolgčas. Otrok potrebuje stimulacijo, igranje, vznemirjenje nad ustvarjanjem lastnih družabnih iger, tako da čudežev v njegovem malem svetu nikoli ne zmanjka.

Možnosti za nakup igrač je danes neskončno, pri Oribelu nas je prepričalo to, da so igrače kvalitetne, lesene, enostavne za uporabo in kar je ključnega pomena - spodbujajo domišljijo in razvoj motoričnih sposobnosti.

Didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay delujejo kot nalepka – zlahka jih pritrdimo na steno, vrata omare in večino ostalih vertikalnih površin. Ko otrok raste, igračo brez težav odlepimo in prilepimo na drugo, višje mesto. Pri odstranjevanju didaktičnih stenskih igrač Oribel Vertiplay bo stena ali lesena površina ostala nepoškodovana. Tako lahko položaj igrač poljubno prilagajate, kar je dobra novica tudi za vse starše, ki uživate v preurejanju otroških sobic.

Didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay

Didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay spodbujajo razvoj ključnih otrokovih sposobnosti:

  • Vzorčno-posledična povezava
  • Koordinacija oko-roka
  • finomotorične sposobnosti
  • Domišljija in kreativnost
  • Matematični in znanstveni koncepti
  • Sposobnosti grobe motorike
  • Glasbena osveščenost
  • Reševanje problemov
  • Kreativno učenje
  • Osveščenost barv

V ponudbi najdete širok izbor stenskih igrač Oribel, ki so primerne za različna starostna obdobja. 

Vsaka igračka je zelo enostavna z namestitev in uporabo. Enostavno odlepite zadnjo stran ploskve, jo namestite na katerokoli ravno površino brez vdolbin in igrača je že pripravljena za igranje! :)

Vsako igračo se lahko kadarkoli tudi ostrani in premakne na drugo mesto (premakn se so jo lahko do 10x).

Didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay pripomorejo k razvoju otrokove motorike in poskrbijo za čista tla in več zabave!

Torej, vse kar potrebujete je prazna stena v otroški sobici ali kje drugje v stanovanju in naj se zabava začne! 😊 Pa mamice, brez skrbi, po končani igri vam ne bo potrebno pospravljati in urejati prostora, saj bo ostalo vse na svojem mestu. 😉

Pssssst. Do konca julija poteka akcija -20% na čisto VSE didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay! Izkoristi in klikni 😉 Za vse novosti glede akcij sledi tudi našim profilom na Instagramu in Facebooku.

Do naslednjič,

Eva 💛

Deli objavo z drugimi