Bivanje doma v času izolacije - kako ga preživeti z najmlajšimi

Bivanje doma v času izolacije - kako ga preživeti z najmlajšimi

In medtem ko starejši otroci iščejo načine, kako bi jih animirali s pomočjo različnih DIY projektov, najmlajši še niso pripravljeni na samostojno gibanje in zabavo. Prinašamo nasvete za preživljanje časa z dojenčkom doma.

Opravljanje dnevnih aktivnosti, medtem ko je otrok v vašemu objemu!

Nosilka vam omogoča, da imate proste roke - ne glede na to, ali želite narediti kosilo, pospraviti posteljo ali posodo pospraviti v pomivalni stroj. Več položajev ki jih nosilka ponuja, kot Omni 360 nosilka, več možnosti boste imeli. Pomembno je, da vedno upoštevate varnost svojega dojenčka, zato vam svetujemo, da pred prvim nošenjem preberete navodila.

Vključite najmanjše v projekte s starejšimi otroki 

Otroci si želijo pozornosti, ne glede na to, koliko so stari. Zakaj je potem ne bi usmerili na vse enako?Vzemite barvice in barvajte, zaplešite ob najljubši glasbi iz risanke ali preprosto sestavite nekaj iz plastelina ali kock. V tem času lahko mlajši otrokopazuje, kaj počnete, medtem ko je v nosiki in se zabava enako kot starejši otrok.

In očetje nosijo

Pomembno je tudi razbiti stereotipe da samo mame nosijo. Očetje prav tako lahko nosijo in so občutljivi na otroka kot mame. Še več, zdaj, ko sta v večini primerov oba starša doma, bi bilo dobro, da sta oba vključena v nošenje. Prav tako, na ta način partnerju omogočate tisti prepotreben trenutek „zase“, ali da se bolj osredotoči na starejšega otroka.

Spočijte se

Spanec je izrednega pomena za tiste najmlajše. Katerikoli model ergonomskih Ergobaby nosilk boste izbrali, zelo kmalu boste videli, da nošenje pozitivno vpliva na dojenčkov spanec. Poleg tega,nošenje zelo dobro vpliva na povezavo med staršem in otrokom.To posebej velja, ko je dojenček še majhen in bolj odvisen od mame. Dojenček je v materinem naročju v naravnem okolju. Posluša materino srce in to je glasba, ki jo zelo dobro pozna že odkar je bil v materinem trebuhu. Nosilka Embrace je najnovejši član Ergobaby družine, izdelana iz finega bombaža novorojenčku omogoča najmehkejši objem.

Izolacija trenutno ni možnost, ampak nuja.Zato staršem svetujemo, da so kreativni in izkoristijo vse možnosti, ki jim ergonomske nosilke Ergobaby in Baby Tula ponujajo od rojstva do 20 kg.

Deli objavo z drugimi